Ontwerpwijzigingsplan Wijzigingsplan Nieuwe Drostendiep ter inzage

 

Voor de locatie behorende bij het wijzigingsplan ‘Nieuwe Drostendiep’ legt het college van B en W een ontwerpwijzigingsplan ter inzage dat voorziet in het wijzigen van het bestemmingsplan voor deze locatie. Het plan maakt de omzetting van agrarische gronden naar natuurgronden mogelijk.

 

Het plan (identificatienummer NL.IMRO.0109.100BP00051 / 5382-2021) en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 4 juli 2022 tot en met 15 augustus 2022. U vindt het plan op www.ruimtelijkeplannen.nl en bij ons klantcontactcentrum in Coevorden (Kasteel 1). U kunt het ontwerpwijzigingsplan enkel op afspraak inzien. Een afspraak inplannen om het in te zien kan door te bellen naar 14 0524.

 

U kunt binnen de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke reactie naar de gemeenteraad. Vermeld op welk plan en op welke onderdelen uw zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het team Leefomgeving, via telefoonnummer 14 0524

 

Naar boven