Ontwerpbesluit ambtshalve wijziging omgevingsvergunning milieu, Schoolweg 74A in Julianadorp

 

Burgemeester en wethouders van Den Helder maken bekend dat zij van plan zijn het eerder genomen besluit omgevingsvergunning onderdeel milieu (ambtshalve wijziging) van 26 januari 2022 (zaaknummer: OD.348447) ambtshalve te wijzigen voor de inrichting, Agrifirm-GMN B.V., Schoolweg 74A in Julianadorp.

De voorschriften 5.1.1 en 5.1.2 worden ingetrokken en vervangen door nieuwe aan dit besluit verbonden voorschriften, zoals opgenomen in het hoofdstuk ‘Gewijzigde en toegevoegde voorschriften’. Deze voorschriften hebben betrekking op de opslag van meststoffen.

Ter inzage

De ontwerpbeschikking en overige bijbehorende stukken liggen van 1 juli 2022 tot en met 11 augustus 2022 ter inzage bij de gemeente Den Helder (op afspraak).

Degene die de betreffende stukken in wil zien, kan per e-mail een verzoek indienen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, e-mailadres: postbus@odnhn.nl onder vermelding van het zaaknummer OD.370366, waarna de stukken digitaal toegezonden zullen worden.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, Postbus 2095, 1620 EB in Hoorn. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerpbesluit ambtshalve wijziging omgevingsvergunning onderdeel milieu, Schoolweg 74A in Julianadorp, zaaknummer: OD.370366.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Regulering van de OD NHN via telefoonnummer 088-1021 300 (graag uiterlijk een week vóór afloop van de termijn). Van de mondelinge zienswijze(n) wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Meer informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, telefoonnummer 088-1021 300.

 

Naar boven