Gemeente Voorst – Mededeling voornemen tot verkoop gemeentegronden

De gemeente Voorst is van plan om een perceel grond aan de Ennestraat 35 in Steenenkamer, met de kadastrale aanduiding gemeente Wilp, sectie A, nummer 1927 en een oppervlakte van ongeveer 130 m², aan een gegadigde te verkopen.

Eén serieuze gegadigde

De te verkopen gronden liggen naast het perceel van de gegadigde en grenzen niet aan percelen van derden. De gemeente is daardoor van oordeel dat op grond van objectieve, redelijke en toetsbare criteria alleen deze gegadigde in aanmerking komt voor het aangaan van een koopovereenkomst hiervoor. De gemeente is daarom van plan om tot verkoop van de hierboven genoemde gemeentegronden aan deze gegadigde over te gaan.

Termijn om tegen de verkoop op te komen

De gemeente geeft hier, na een wachttijd van twintig kalenderdagen na de datum van deze publicatie, uitvoering aan en neemt dan een besluit over het aangaan van de overeenkomst. Wanneer u het niet eens bent met dit voornemen, dan moet u dit uiterlijk binnen twintig kalenderdagen na de datum van deze publicatie kenbaar maken door een kort geding-procedure bij de rechtbank Gelderland aanhangig te maken. Wanneer u dit niet binnen deze termijn doet, dan vervalt het recht om tegen de verkoop in rechte op te komen en/of daarop een vordering tot schadevergoeding of enige andere aanspraak te baseren. U heeft uw rechten daarop dan verwerkt. De gemeente Voorst en de gegadigde worden onredelijk benadeeld als pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen, dan wel het aangaan van de overeenkomst wordt opgekomen.

Informatie

Wanneer u over deze publicatie vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Sasa Mastilovic (s.mastilovic@voorst.nl). Wanneer u een kort geding aanspant, dan vragen wij u om, voorafgaand hieraan, ons dit mee te delen. Bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding naar s.mastilovic@voorst.nl.

Twello, 30 juni 2022

Paula Jorritsma-Verkade, burgemeester

Lisette Wolbers-Cents, secretaris

Naar boven