BESLUIT BEPERKING OPENBAARHEID

 

Het college van Heusden;

 

gelet op artikel 15, lid 1, onder a, Archiefwet 1995;

gelet op artikel 10 van het Archiefbesluit 1995;

 

besluit:

 

beperkingen te stellen aan de openbaarheid van de hieronder genoemde inventarisnummers uit het archief van de voormalige gemeente Vlijmen 1988-1996.

 

Bij de betrokken inventarisnummers is de bijbehorende beperkingsduur en het daaraan verbonden jaar van openbaarmaking hieronder vermeld.

 

Met het oog op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer zijn de navolgende inventarisnummers beperkt openbaar.

 

 

 

Raadpleging of gebruik van de archiefbescheiden geborgen onder bovengenoemde inventarisnummers is, tot het moment waarop ze openbaar worden, uitsluitend mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de streekarchivaris, die aan zijn toestemming voorwaarden kan verbinden.

 

Het vervaardigen van reproducties van documenten geborgen onder bovengenoemde inventarisnummers is, tot het moment waarop ze openbaar worden, uitsluitend mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de streekarchivaris, die aan zijn toestemming voorwaarden kan verbinden.

 

Belanghebbenden kunnen bij de gemeente tegen dit besluit bezwaar maken. Dit kan tot uiterlijk zes weken na de bekendmaking van dit besluit. Meer informatie hierover staat op www.heusden.nl.

 

Aldus vastgesteld in de vergadering van het college van Heusden van 27 juni 2022.

 

het college van Heusden,

 

de secretaris,

mr. H.J.M. Timmermans

 

de burgemeester,

drs. W. van Hees

 

 

 

 

 

Naar boven