VOORNEMEN TOT UITGIFTE GEMEENTE EIGENDOM

 

Gemeente Velsen is voornemens om met Liander N.V. een koopovereenkomst te sluiten voor het perceel gelegen aan de Kluut, kadastraal bekend als gemeente Velsen, sectie P, nummer 3192 gedeeltelijk, groot 19m2.

De beoogde koper is naar het oordeel van de gemeente de enige serieuze gegadigde voor de uitgifte van het onderhavige perceel, omdat Liander N.V. het perceel in gebruik neemt ten behoeve van nutsvoorzieningen en Liander op deze locatie de netbeheerder is. Liander wenst op het perceel een transformatorstation plaatsen, welke noodzakelijk is ten behoeve van de elektriciteitsvoorziening in de omgeving.

De gemeente Velsen zal na een wachttijd van 3 weken daags na de datum van deze publicatie uitvoering geven aan haar voornemen tot verkoop.

Een ieder die zichzelf ook aanmerkt als serieuze gegadigde en zich niet kan verenigen met de voorgenomen verkoop kan zich binnen de hierboven genoemde termijn melden bij de gemeente Velsen onder opgaaf van redenen waarom diegene meent eveneens in aanmerking te komen voor de voorgenomen verkoop.

Bij gebreke van een tijdige én gemotiveerde opgaaf gaan gemeente Velsen en de beoogde koper ervan uit dat er tegen de hierboven genoemde verkoop geen bezwaren zijn.

 

 

Gemeente Velsen

Dudokplein 1

1971 EN IJMUIDEN

of

vastgoed@velsen.nl

 

Naar boven