Bestemmingsplan “Noordzijde 77, Bodegraven” ongewijzigd vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 15 juni 2022 het bestemmingsplan “Noordzijde 77, Bodegraven” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Plan(gebied)

Het betreft het perceel tussen de Noordzijde en de Oude Rijn, tussen de huisnummers Noordzijde 70 en Noordzijde 78 t/m 95 (het ‘Rode Dorp’), kadastraal bekend Bodegraven B 7913, B 7915 en B 7916. Het bestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van drie woningen.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt van donderdag 30 juni 2022 tot en met donderdag 11 augustus 2022 voor iedereen op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl via het ID nummer: NL.IMRO.1901.Noordzijde77-BP80;

  • digitaal als pdf bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl/ruimtelijke- plannen (Bestemmingsplan “Noordzijde 77, Bodegraven”);

  • op papier in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Bodegraven.

De bronbestanden van het vastgestelde bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://ruimtelij-keplannen.bodegraven-reeuwijk.nl.

Het digitale bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge bestemmingsplan (zoals een pdf of een papieren versie).

Beroep

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kunnen belanghebbenden beroep instellen gedurende zes weken na aanvang van de beroepstermijn. De beroepstermijn vangt aan op de dag na die waarop het bestemmingsplan ter inzage is gelegd, ofwel op vrijdag 1 juli 2022 en eindigt op donderdag 11 augustus 2022.

Het beroep moet worden ingesteld bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, ofwel op vrijdag 12 augustus 2022 Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe moet binnen de beroepstermijn, door degene die een beroep- schrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningen- rechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven