Vooraankondiging (conform artikel 1.3.1 Bro) van de voorbereiding van bestemmingsplan ‘Sizo terrein, Hillegom’

Artikel 1.3.1 Bro

Burgemeester en wethouders van Hillegom geven overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) te kennen dat het volgende bestemmingsplan wordt voorbereid:

  • 1.

    Bestemmingsplan ‘Sizo terrein, Hillegom’

Plangebied

Het plangebied is gelegen op de locatie van de voormalige sportvelden van Voetbalvereniging Sizo. Aan de noord-, oost- en zuidzijde van de planlocatie wordt het gebied begrensd door bedrijvigheid. Het plangebied grenst aan de oostzijde aan de Amperestraat en aan de zuidzijde aan de Horst ten Daallaan. Ten westen van het plangebied is de woonwijk Patrimonium gelegen met daarachter de Weeresteinstraat (N208).

Inhoud

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van circa 282 koopwoningen in verschillende prijsklassen en 26 sociale huurwoningen mogelijk.

Indienen van zienswijzen op dit moment niet mogelijk

Deze bekendmaking is enkel een vooraankondiging. Het is in deze fase nog niet mogelijk om een reactie of zienswijzen in te dienen. Er liggen dan ook geen stukken ter inzage. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

Inspraak

Het ontwerpbestemmingsplan wordt op een nader te bepalen tijdstip gedurende zes weken ter inzage gelegd en is dan te bekijken in het gemeentehuis te Hillegom, op de gemeentelijke website en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Tijdens de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd is er de mogelijkheid tot het indienen van een zienswijze.

De termijn van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan wordt vooraf gepubliceerd in de Hillegommer, op de gemeentelijke website www.hillegom.nl en bovendien in het Gemeenteblad.

Informatie

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer L. Westman van domein Ruimte, tel: 14 0252.

 

Naar boven