Ontwerp bestemmingsplan Huesmolen Zuid (locatie voormalig postkantoor Huesmolen), Hoorn

 

Burgemeester en wethouders van Hoorn maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Huesmolen Zuid (NL.IMRO.0405.BPHuesmZuid-on01) en de daarbij behorende stukken ter inzage liggen.

 

Begrenzing van het gebie d

Het gebied betreft de braakliggende locatie ten zuiden van winkelcentrum De Huesmolen.

 

Doel van het nieuwe bestemmingsplan

In het nieuwe bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om op deze locatie een woongebouw met 30 appartementen met ruimte voor maatschappelijke voorzieningen, detailhandel en commerciële dienstverlening op de begane grond te realiseren.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van vrijdag 1 juli tot en met donderdag 11 augustus 2022 voor iedereen ter inzage in het stadhuis. Ook zijn ze te bekijken op www.hoorn.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Wilt u reageren?

Gedurende de periode van ter inzage ligging kan een ieder zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen. Dat kan op de volgende wijze:

- schriftelijk aan de gemeenteraad van Hoorn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn;

- mondeling, na afspraak met de betreffende ambtenaar van het team Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Hoorn, tel. (0229) 252200.

 

Crisis- en herstelwet

Op dit bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat heeft onder meer een versnelling van de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State tot gevolg.

telefoon 0229 252200.

Naar boven