Ontwerp Programma Openbare Laadinfrastructuur

We hebben als gemeente Veere de ambitie om de transitie naar duurzaam vervoer te stimuleren en faciliteren. We hebben daarvoor een beleid voor elektrische laadpalen in de openbare ruimte nodig.

 

Ter inzage

Het Ontwerp Programma Openbare Laadinfrastructuur ligt ter inzage van 29 juni t/m 9 augustus 2022. De stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis, Traverse 1 in Domburg en staan ook op www.veere.nl/programma-openbare-laadinfrastructuur De Centrale Publieksbalie werkt uitsluitend op afspraak. Wilt u één of meerdere dossiers inzien? Wij helpen u graag en vragen u contact op te nemen via 0118 555444, dat kan vanaf 08.30 uur ‘s morgens. U kunt ons ook mailen: gemeente@veere.nl

 

Indienen zienswijze

Inwoners en belanghebbenden kunnen in deze inzageperiode een zienswijze indienen over het ontwerpprogramma. Dat kan mondeling of schriftelijk met vermelding van uw naam en adres en motivering. U kunt deze via email sturen naar gemeente@veere.nl, via post naar Gemeente Veere, Postbus 1000, 4357 ZV Domburg. Of u kunt een afspraak maken voor een mondelinge zienswijze via onderstaande contactpersoon.

Deze zienswijzen betrekken we bij het definitieve voorstel aan de gemeenteraad.

Daarnaast gaan we na de zomer aan de slag met een plaatsingsleidraad voor openbare laadinfrastructuur en plankaart met geschikte locaties voor openbare laadpalen. Inwoners en belanghebbenden kunnen daarover straks meedenken en een reactie geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Minderhoud 0118-555442 of stuur een email naar duurzaamveere@veere.nl

 

Domburg 29 juni 2022,

Burgemeester en Wethouders van Veere

 

 

 

 

Naar boven