Voornemen verlenen vergunning archeologisch monument, aanleg smalle paadjes i.v.m. mountainbikeroute Korte en Lange Duinen

Burgemeester en wethouders van Soest maken bekend dat de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed namens de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Gunay Uslu, voornemens is om op basis van artikel 11, tweede lid en artikel 14, eerste lid van de Monumentenwet 1988, vergunning te verlenen voor de volgende werkzaamheden op de percelen met de kadastrale aanduiding Soest, sectie D, nrs. 3073, 4519, 4661 en 5220, Korte en Lange Duinen:

Archeologisch monument; aanleg mountainbikeroute

Inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 29 juni 2022 gedurende zes weken ter inzage. Wilt u het besluit en de bijbehorende stukken inzien, vult u dan via soest.nl/contact een contactformulier in waarbij u het adres en zaaknummer vermeldt.

Kunt u onze website niet bezoeken? Neemt u dan contact op via het algemene telefoonnummer van de gemeente Soest, (035) 6093411. Houdt u ook dan het zaaknummer bij de hand? Dan kunnen wij u beter van dienst zijn.

Procedure

Bent u het niet eens met dit ontwerpbesluit? Dan kunt u binnen de termijn van zes weken een zienswijze indienen.

U kunt uw zienswijze richten aan Burgemeester en Wethouders van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest. Na afloop van de ter inzage termijn neemt de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed een definitief besluit.

Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via postbus2000@soest.nl of telefoonnummer 035-6093411.

Naar boven