Voornemen tot verkoop blok N veld 22b Schuytgraaf

 

De gemeente heeft het voornemen het perceel kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie AF, gedeeltelijk nummer 4973 groot, ca 1.249 m2 te verkopen aan Stichting Volkshuisvesting Arnhem. Het perceel is gelegen in blok N van het veld 22b te Schuytgraaf. Op deze locatie staat een ontwikkeling gepland van 12 grondgebonden woningen voor mensen met een autismespectrumstoornis met een huur onder de liberalisatie grens.

 

Vanwege deze doelgroep, de gevraagde kwaliteit en het aantal huurwoningen onder de liberalisatiegrens gaat de gemeente met Volkshuisvesting, als toegelaten instelling, deze ontwikkeling uitvoeren.

 

Als u het niet eens bent met dit voornemen stuurt u uiterlijk 20 werkdagen na publicatie een gemotiveerd bericht aan Vastgoedpublicaties@arnhem.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen tot aangaan overeenkomst blok N veld 22b Schuytgraaf”.

 

Voor berichten die na deze termijn en/of ongemotiveerd worden ontvangen vervalt het recht om tegen deze uitgifte in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans zijn de rechten daarop verwerkt. Dit om te voorkomen dat de Gemeente en Volkshuisvesting onredelijk worden benadeeld door als pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen (het voornemen tot) aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

 

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Naar boven