VOORAANKONDIGING Bestemmingsplan ‘Streekweg 104 en 106’ Hoogkarspel

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken het volgende bekend.

Bestemmingsplan

Er wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid voor de percelen Streekweg 104 en 106 (gedeeltelijk) in Hoogkarspel. Het perceel Streekweg 104 is beschikbaar gekomen met de ontwikkeling van het plan Reigersborg Zuid V en wordt nu nog gebruikt als opslag- en ketenterrein. Het is de bedoeling na afronding van dit plan deze locatie een woonbestemming (het realiseren van één vrijstaande woning) te geven. De achterzijde van het perceel Streekweg 106 heeft nog de oude ‘bedrijfsbestemming’ en dit deel van het perceel krijgt nu een woonbestemming (tuin).

Vooraankondiging

Deze publicatie is slechts een vooraankondiging. Het is nog niet mogelijk te reageren op het nieuwe bestemmingsplan. Er zijn op dit moment nog geen stukken die u kunt inzien.

Ontwerpbestemmingsplan

Zodra het ontwerp van het bestemmingsplan is opgesteld, wordt deze voor iedereen ter inzage worden gelegd. Dit wordt afzonderlijk bekend gemaakt. Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan iedereen zijn of haar zienswijzen indienen. Iedere fase van de bestemmingsplanprocedure wordt afzonderlijk bekend gemaakt. Alle (ontwerp)bestemmingsplannen kunt u vinden op de website www.officielebekendmakingen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Wetten

Artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) is op deze vooraankondiging van toepassing

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoonnummer: 0228-510111

 

Naar boven