Ontwerpwijzigingsplan ‘Nistelrodeseweg 17 te Uden en ontwerp besluit vaststelling hogere waarden Wet geluidshinder’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat met ingang van donderdag 30 juni 2022 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 augustus 2022, het ontwerpwijzigingsplan ‘Nistelrodeseweg 17, alsmede het bijbehorende ontwerpbesluit tot vaststelling hogere waarden Wet geluidshinder ter inzage ligt. Hieronder staat waarover het ontwerpwijzigingsplan gaat. Ook leest u waar u de stukken kunt bekijken, hoe u kunt reageren en hoe het vervolg eruitziet.

Waar gaat het ontwerpwijzigingsplan over?

Het ontwerpwijzigingsplan maakt de realisatie mogelijk van twee woningen op het perceel aan de Nistelrodeseweg 17 te Uden.

Inzien ontwerpwijzigingsplan en ontwerp besluit vaststelling hogere waarden Wet geluidshinder

U kunt de stukken van het ontwerpwijzigingsplan en het ontwerp besluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder bekijken tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken in het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden.

De documenten zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Maashorst, via www.gemeentemaashorst.nl, onder ‘inwoners en ondernemers/bouwen en verbouwen/bestemmingsplannen/overzicht bestemmingsplannen/in voorbereiding’.

Het ontwerpwijzigingsplan is ook digitaal te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, via NL.IMRO.1991.WPNistelrodesewg17-ON01.

Wilt u reageren?

Van donderdag 30 juni 2022 tot en met woensdag 10 augustus 2022 kan een belanghebbende naar keuze, schriftelijk, mondeling of digitaal met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op het ontwerpwijzigingsplan of het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 83, 5400 AB Uden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandeld ambtenaar.

Voor het digitaal indienen van een zienswijze dient u conform de regeling elektronisch verkeer gebruik te maken van het webformulier op de website www.uden.nl. Dit formulier kunt u vinden onder ‘inwoners en ondernemers/bouwen en verbouwen/bestemmingsplannen/procedure bestemmingsplan’. Een zienswijze die op een andere digitale wijze wordt ingediend, bijvoorbeeld per e-mail, wordt niet in behandeling genomen.

Geef in uw zienswijze aan dat deze over het ontwerpwijzigingsplan ‘Nistelrodeseweg 17’ en/of het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder gaat. Geef ook aan waarom u het wel of niet eens bent met het plan.

De eventueel naar voren gebrachte zienswijzen zullen door het college van Burgemeester en Wethouders worden betrokken bij verdere besluitvorming.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 0413 281 467.

Maashorst, 29 juni 2022

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst

de secretaris

Drs. D. van Deurzen

de burgemeester

Drs. P.L.A. Rüpp

Naar boven