Wet geluidhinder terinzagelegging ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden Bestemmingsplan Maastrichterweg 94

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken bekend dat zij op 21 juni 2022 hogere grenswaarden als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder in ontwerp hebben vastgesteld voor de bouw van 2 woningen aan de Maastrichterweg 94 in Valkenswaard.

Het ontwerpbesluit en andere ter zake zijnde stukken liggen met ingang van 30 juni 2022 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket van het gemeentehuis van Valkenswaard aan de Hofnar 15 (op afspraak). Voor een mondelinge toelichting op de stukken of inzage kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer (040) 208 34 44.

Zienswijzen tegen het ontwerpbesluit kunnen op grond van artikel 3:16 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) tot en met 10 augustus 2022 worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders.

Belanghebbenden hebben op grond van artikel 3:15 Awb de keuze tot mondeling of schriftelijk indienen van zienswijzen. Op schriftelijk ingediende zienswijzen zijn de artikelen 6:9 en 6:10 Awb van toepassing. De aanvrager c.q. degene tot wie het besluit is gericht, wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld te reageren op de ingebrachte zienswijzen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de het college van burgemeester en wethouders, postbus 10100, 5550 GA te Valkenswaard.

Degene die daar telefonisch om verzoekt, stellen wij in de gelegenheid op grond van artikel 3:15 Awb om binnen de ter inzage termijn mondeling zienswijzen naar voren te brengen. Hierbij stellen wij de aanvrager c.q. degene tot wie het besluit is gericht zo nodig in de gelegenheid te reageren op de ingebrachte zienswijzen. Overeenkomstig artikel 3:17 Awb wordt van hetgeen mondeling naar voren is gebracht een verslag gemaakt dat wordt toegevoegd aan het ter inzage-dossier.

 

Valkenswaard, 29 juni 2022

burgemeester en wethouders van Valkenswaard,

secretaris,

drs. W.J.S.A. Weeterings MBA

burgemeester,

drs. A.B.A.M. Ederveen

Naar boven