Vergunning verleend voor het bouwen van 4 Smart Compact Homes en het handelen in strijd met het bestemmingsplan aan de Pinksterbloemstraat 5, Pinksterbloemstraat 7, Dotterbloemstraat 6 en Dotterbloemstraat 8 te Landhorst

BEKENDMAKING

Definitief besluit omgevingsvergunning voor het bouwen van 4 Smart Compact Homes en het handelen in strijd met het bestemmingsplan aan de Pinksterbloemstraat 5, Pinksterbloemstraat 7, Dotterbloemstraat 6 en Dotterbloemstraat 8 te Landhorst.

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij hebben besloten om met toepassing van artikel 2.1, lid 1, sub c. juncto artikel 2.12, lid 1, sub a. onder 3° van de Wabo vergunning te verlenen voor de activiteit het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en op grond van artikel 2.1, lid 1 sub a. van de Wabo voor de activiteit bouwen. De aanvraag voorziet in het bouwen van 4 Smart Compact Homes en het handelen in strijd met het bestemmingsplan aan de Pinksterbloemstraat 5, Pinksterbloemstraat 7, Dotterbloemstraat 6 en Dotterbloemstraat 8 te Landhorst.

De voorgenomen uitbreiding past niet binnen de regels van het geldende bestemmingsplan. Het project kan gerealiseerd worden met toepassing van de genoemde afwijkingsbevoegdheid.

Het definitieve besluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 29 juni 2022 tot en met 2 augustus 2022 ter inzage. De stukken zijn te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ (vul bij plannaam in NL.IMRO.1982.OVLhMillHome-VA01).

De stukken zijn ook digitaal opvraagbaar via het team Ondersteuning Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving, gemeente@landvancuijk.nl.

Beroep

Tegen dit besluit kan met ingang gedurende de termijn van ter inzage legging beroep worden ingesteld door belanghebbenden en door niet-belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerpbeschikking of aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen.

Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Oost-Brabant sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ‘s-Hertogenbosch. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Ook kan digitaal beroep worden ingesteld bij genoemde rechtbank via https://www.rechtspraak.nl/Paginas/Inloggen-Rechtspraak.aspx. Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven