Gemeente Nederweert - Vaststelling Bestemmingsplan ‘Onze Lieve Vrouwestraat 50-52 te Ospel’

Op 31 mei 2022 is het bestemmingsplan ‘Onze Lieve Vrouwestraat 50-52 te Ospel’ ongewijzigd vastgesteld.

Het plan betreft een nieuw bestemmingsplan in de kern Ospel. Het nieuwe plan heeft als doel de wijziging van een voormalige bakkerij/winkel in Ospel naar 2 levensloopbestendige woningen en 8 appartementen vast te leggen in een nieuw bestemmingsplan.

U kunt de stukken inzien van 1 juli tot en met 12 augustus 2022, bij de centrale klantenbalie, op afspraak en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het indienen van schriftelijk beroep is mogelijk vanaf de dag na terinzagelegging tot en met 12 augustus 2022 bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van Raad van State, adres Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een niet-belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voor heeft gebracht tegen het ontwerp.

U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het bestemmingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Raadpleeg deze bekendmaking op onze website voor meer informatie. Bellen mag ook met dhr. E. Sprangers van team Samenleving.

 

Naar boven