Toestemming voor het brandveilig gebruik van het bouwwerk aan Van Echtenstraat 22 te Klazienaveen

Het college van burgemeester en wethouders heeft de volgende omgevingsvergunningen verleend na een uitgebreide voorbereidingsprocedure (de datum van bekendmaking is eerst genoemd):

KLAZIENAVEEN

28 juni 2022, Van Echtenstraat 22, brandveilig gebruik van het bouwwerk (het verschaffen van dagverblijf aan meer dan 10 personen jonger dan 12 jaar) (61745-2022)

Zienswijze

Het ontwerpbesluit heeft voor een periode van 6 weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen door ons ontvangen. Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Beroep

Gedurende zes weken, na de genoemde datum van bekendmaking, kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit. Ook kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht. Een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift kunt u indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Voor de indiening van een beroepschrift bent u griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding en voorlopige voorziening

De omgevingsvergunning treedt in werking een dag na afloop van de beroepstermijn. Als u beroep instelt geldt het besluit nog wel. Wilt u dat het besluit tijdens uw beroepsprocedure wordt opgeschort? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD, Groningen. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

Naar boven