Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag beschikking, Lissenveld 9, 4941VK Raamsdonksveer

Burgemeester en wethouders maken bekend een ontwerpbesluit te hebben genomenopde aanvraag voor eenaanvraag beschikking.Het ontwerpbesluit betreft:

Adres

Omschrijving project

Lissenveld 9 te

Raamsdonksveer,

Strikolith B.V.

Omgevingsvergunning, aspect milieu, voor uitbreiding hoeveelheid opslag verpakte gevaarlijke stoffen ADR klassen 3, 8 en 9 in de bestaande uitpandige opslagvoor-zieningen en realiseren inpandige opslagvoorziening ADR klassen 8 en 9 stoffen (olo.nr.6829245;omwb zaaknr.2022-017948).

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn gedurende 6 weken, vanaf donderdag 7 juli tot en met 17 augustus 2022 in te zien via de gemeente Geertruidenberg.

Zienswijzen

Binnen de inzage termijn kan een ieder een zienswijze over het ontwerp naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze richt u aande Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB), Postbus 75, 5000 AB, Tilburg (onder vermelding van omwb zaaknr.2021-031542). Zienswijzen digitaal indienen is ook mogelijk via: info@omwb.nl.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Procedure

De inzagetermijn start op 7 juli 2022 en bedraagt 6 weken.U kunt gedurende deze periode een zienswijze indienen op het ontwerpbesluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. Na afloop van de inzagetermijn neemt degemeente een definitief besluit. Bij de publicatie van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via info@geertruidenberg.nl of telefoonnummer 14-0162.

Naar boven