Ter inzagelegging concept Doelgroepenverordening 2022 gemeente Montfoort

 

Het college van burgemeester en wethouders van Montfoort maakt bekend dat de concept Doelgroepenverordening 2022 ter inzage ligt.

 

Doelgroepenverordening

Omdat dat de druk op de woningmarkt zo hoog is, wordt het voor woningzoekenden met een kleine beurs steeds lastiger om een woning te vinden. Wanneer voor deze doelgroep betaalbare woningen worden gebouwd, gaan deze woningen door de prijsopdrijvende werking in deze huidige markt verloren bij de eerste verkoop. De gemeente wil dan ook inzetten op het behouden van middenhuur en betaalbare koopwoningen. Daarvoor wil de gemeente een Doelgroepenverordening invoeren. Daarmee kan er gestuurd wordt op betaalbaarheid, beschikbaarheid en behoud van betaalbare woningen.

 

Ter inzage

De concept Doelgroepenverordening 2022 ligt vanaf woensdag 29 juni tot en met dinsdag 9 augustus september 2021 ter inzage. Het is in te zien in het gemeentehuis aan Kasteelplein 5.

 

Zienswijze indienen

Inwoners en belanghebbenden kunnen een zienswijze indienen. Dit moet binnen de termijn van de terinzagelegging (tot en met dinsdag 9 augustus) en kan mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk (gemotiveerd en ondertekend) worden ingediend. Een zienswijze moet worden gericht aan: College van B&W van Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG te Montfoort, onder vermelding van “zienswijze concept Doelgroepenverordening 2022”. Voor een eventuele mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevr. H. Pulles of mevr. M. Ligtvoet via het algemene telefoonnummer. Houdt u rekening met beperktere telefonische bereikbaarheid in verband met de zomervakantie.

 

 

 

Naar boven