Gemeente Aalten - Vertrokken met onbekende bestemming

 

Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande persoon/personen niet meer woont/wonen op het adres waarop hij/zij volgens de basisregistratie personen (BRP) staat/staan geregistreerd. Het college van burgemeester en wethouders is om die reden voornemens onderstaande persoon/personen op te nemen in het Register Niet-ingezetenen (RNI) met verblijfplaats Onbekend.

Naam: Pérez, Janiel Alberto Victor

Geboortedatum: 30-11-1988

Datum voornemen: 21-06-2022

 

Staat uw naam hierboven genoemd of weet u waar bovenstaande personen verblijven? Neem dan contact op met team Burgerzaken van de gemeente Aalten via telefoonnummer (0543) 49 33 33.

 

Belanghebbenden kunnen binnen 4 weken na datum voornemen schriftelijk en/of mondeling een zienswijze kenbaar maken op bovengenoemd voornemen. Als wij na deze termijn geen zienswijze hebben ontvangen, besluiten wij bovenstaande personen van de datum voornemen ambtshalve in de BRP te registreren met verblijfplaats Onbekend.

Waarom deze bekendmaking

De gemeente heeft de taak ervoor te zorgen dat gegevens in de BRP juist, volledig en betrouwbaar zijn. De burger is verplicht om binnen 5 dagen na adreswijziging of binnen 5 dagen voor vertrek naar het buitenland hiervan schriftelijk aangifte te doen bij de woongemeente. Ondanks herhaaldelijk aanschrijvingen is er van bovenvermelde persoon/personen geen aangifte binnen gekomen.

Gevolgen

Een ambtshalve registratie verblijfplaats Onbekend heeft tot gevolg dat bovenstaande persoon/personen geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kan/kunnen aanvragen. Ook huurtoeslag, zorgtoeslag of een andere vorm van uitkering of financiële ondersteuning worden stopgezet. Daarnaast heeft het gevolgen voor de opbouw van de AOW.

 

  •  

Naar boven