Beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Prinses Carolinalaan 2 te Leidschendam

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden maakt namens burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg bekend dat besloten is om een vergunning te verlenen voor het realiseren en het in werking hebben van een gesloten bodemenergiesysteem t.b.v. de klimaatbeheersing van een appartementencomplex. De locatie betreft Prinses Carolinalaan 2, 2263 VJ te Leidschendam.

Bezwaar

De beschikking is op 20 januari 2022 verzonden. Een belanghebbende kan tot en met 3 maart 2022 een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg, t.a.v. de Commissie voor bezwaarschriften, Postbus 1005, 2260 BA Leidschendam. Ook kunt u uw bezwaarschrift digitaal indienen via www.leidschendam-voorburg.nl, onder vermelding van het zaaknummer 01017113. Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Bij een spoedeisend belang kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor de behandeling van het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Het is ook mogelijk om een verzoek om voorlopige voorziening digitaal in te dienen via het Digitaal loket (https://loket.rechtspraak.nl).

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven