Vastgesteld beeldkwaliteitsplan voor het vastgesteld bestemmingsplan bouw woning ‘Buitengebied herziening Rullen ongenummerd (nabij 13A) Ruimte voor Ruimte, gemeente Nuenen c.a.

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. maken bekend dat de gemeenteraad op 29 april 2021 naast het bestemmingsplan ‘‘Buitengebied herziening Rullen ongenummerd (nabij 13A) Ruimte voor Ruimte’ ook het Beeldkwaliteitsplan heeft vastgesteld.

Het beeldkwaliteitsplan

Het beeldkwaliteitsplan beschrijft de gewenste ruimtelijke kwaliteit van de bebouwing en de buitenruimte en bevat een aantal concreet toetsbare criteria en maakt onderdeel uit van de welstandsnota. 

Ter inzage

Het vastgestelde beeldkwaliteitsplan ligt met ingang van 28 juni 2022 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het beeldkwaliteitsplan kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien.

Het plan is ook raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Plannaam of –nummer’. Vul daar de naam van het bestemmingsplan in of zoek op plancode: NL.IMRO.0820.BPBGRullenong13-D001. Vervolgens is het beeldkwaliteitsplan als bijlage van de “Regels” (bij“ documenten”) raadpleegbaar. Ook kunt u op een adres zoeken. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Adres’. Vul daar het adres in.

Bezwaar- en/of beroep

Het is niet mogelijk bezwaar en/of beroep in te dienen tegen het besluit tot vaststelling van het beeldkwaliteitsplan als welstandsnota.

 

Nuenen, 27 juni 2022

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a

Naar boven