Ontwerp-bestemmingsplan Tiendstraat te Blerick

 

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat voor de realisering van drie of vier bouwkavels voor grondgebonden woningen met achterliggend een groenvoorziening aan de Tiendstraat in Blerick ter inzage wordt gelegd:

  • het ontwerp-bestemmingsplan Tiendstraat te Blerick (identificatienummer NL.IMRO.0983.BP202113TIENDSTR-ON01) met bijbehorende stukken.

Planbeschrijving

Het plangebied ligt aan de Tiendstraat in Blerick en betreft het voormalig Covéterrein. Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om enkele bouwkavels te realiseren. De bouwkavels zijn bedoeld voor de bouw van in totaal drie of vier grondgebonden levensloopbestendige dan wel levensloopgeschikte woningen. De bebouwing moet qua stijl en architectuur aansluiten bij de bestaande bebouwing. Het achterterrein zal een groene invulling krijgen (met speelvoorziening) ter compensatie van binnenstedelijke hittestress en voor gezamenlijk gebruik door de buurt.

Terinzagelegging ontwerp- bestemmingsplan

Het ontwerp-bestemmingsplan, met bijbehorende stukken, ligt vanaf 30 juni 2022 gedurende zes weken (dus tot en met 10 augustus 2022) ter inzage en kan als volgt worden geraadpleegd:

  • analoog in het Stadskantoor Venlo, Hanzeplaats 1 te Venlo. Inzage van analoge stukken is in het Stadskantoor uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum (KCC), telefoonnummer 14077;

  • langs electronische weg zijn de stukken met betrekking tot het ontwerp-bestemmingsplan, met inbegrip van bijbehorende stukken, in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • met identificatienummer NL.IMRO.0983.BP202113TIENDSTR-ON01.

Zienswijzen o ntwerp-bestemmingsplan

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen tegen het ontwerp-bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken door iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen worden ingediend bij de gemeenteraad van Venlo, postbus 3434, 5902 RK Venlo. Bij een zienswijze dient het ontwerp-bestemmingsplan waarop de zienswijze betrekking heeft, te worden vermeld.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kunt u via het telefoonnummer van het Klantcontactcentrum, 14077, een afspraak maken met de heer L. Rooden of bij diens afwezigheid met de heer S. van den Hoogen of de heer G. Meerts, allen van het team Wonen en Leven van de gemeente Venlo.

Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

 

Venlo, 29 juni 2022

Naar boven