Ontwerpbesluit omgevingsvergunning - Duinweg 88C te Noordwijk

Kennisgeving ter inzage leggen ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-verklaring van geen bedenkingen gemeenteraad inzake Duinweg 88C te Noordwijk (zaaknr.: 2019-003255)

De Omgevingsdienst West-Holland maakt namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijk bekend, dat zij het voornemen heeft, onder toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een woning (Duinweg 88C) aan de Duinweg 88 te Noordwijk.

 

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken alsmede de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad ligt ter inzage van 29 juni 2022 voor een periode van zes weken. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Gedurende de inzageperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het voorgenomen besluit indienen. (Artikel 3.10 Wabo en afdeling 3.4 Awb).

 

U kunt een zienswijze indienen tegen de ontwerp omgevingsvergunning via infobouwen@odwh.nl. Of u stuurt een brief aan: Omgevingsdienst West-Holland, t.a.v. het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 159, 2300 AD Leiden.

Een zienswijze tegen de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen richt u aan de gemeenteraad.

 

Vermeld bij uw zienswijze het adres van de aanvraag en het zaaknummer 2019-003255. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met het Bouwloket van de Omgevingsdienst op telefoonnummer 071-4083200

 

Naar boven