VOORNEMEN VERKOOP SNIPPERGREON LEMMERSTRAAT 2 en 4

 

 

De gemeente Arnhem is voornemens over te gaan tot de verkoop van twee gedeeltelijke percelen.

 

De gemeente Arnhem is voornemens te verkopen twee gedeelten van het perceel kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie W, nummer 4225 (gedeeltelijk), groot ca. 24 m2 en ca. 18 m2 per te verkopen gedeeltelijk perceel.

 

De gemeente Arnhem verkoopt het gedeeltelijke perceel aan beide kopers, wiens achtertuin grenst aan het te verkopen perceel, met de contractuele bestemming ‘snippergroen’. Koper kan het gedeeltelijke perceel enkel kan gebruiken als tuin, er is geen enkele vorm van bebouwing toegestaan.

 

Als u het niet eens bent met dit voornemen stuurt u uiterlijk 20 werkdagen na publicatie een gemotiveerd bericht aan manfred.schmidt@arnhem.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen tot aangaan overeenkomst verkoop Lemmerstraat 2 en 4”.

 

Voor berichten die na deze termijn en/of ongemotiveerd worden ontvangen vervalt het recht om tegen deze uitgifte in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans zijn de rechten daarop verwerkt. Dit om te voorkomen dat de gemeente Arnhem en de kopers onredelijk worden benadeeld door als pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen (het voornemen tot) aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen.

Naar boven