Toestemming voor het verwijderen van een wrak aan Derdewerelddreef 29 te Delft

Op de volgende locatie aan de openbare weg staan al geruime tijd (in elk geval langer dan 3 dagen) als wrak aangemerkte personenauto’s (een grijze VW Passat, met buitenlands kenteken RWA-533, en een blauwe Renault Clio, met buitenlands kenteken ZKL 149 JS) geparkeerd:

2622 HB | Derdewerelddreef 29.

Het is verboden om een als wrak aangemerkt voertuig (= een voertuig waarmee als gevolg van een andere dan eenvoudig te verhelpen gebreken niet kan of mag worden gereden) langer dan drie dagen op de weg te parkeren. De auto’s zijn inmiddels voorzien van een waarschuwingssticker. Vóór 3-7-2022 moet aan deze overtredingen een eind zijn gemaakt door de auto’s te verwijderen van de openbare weg. Gebeurt dat niet, dan is de gemeente genoodzaakt dit te doen. De door de gemeente gemaakte kosten worden verhaald op de eigenaar. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de KCC, telefoon 14015.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen vóór 7-8-2022 een bezwaarschrift tegen deze besluiten indienen bij het college van b&w, postbus 78, 2600 ME Delft onder vermelding van bezwaarschrift

Naar boven