Ontwerpbestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan Singel ong. Odijk (gelegen tussen Zeisterweg en Barbeellaan)

 

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van donderdag 23 juni 2022 gedurende zes weken (tot en met woensdag 3 augustus 2022) het ontwerpbestemmingsplan Singel ong. Odijk en het beeldkwaliteitsplan Singel ong. Odijk en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

 

Achtergrond project Singel Odijk (gelegen tussen Zeisterweg en Barbeellaan)

Op het braakliggende perceel grond aan de Singel, gelegen tussen de Zeisterweg en de Barbeellaan, in Odijk wordt een appartementengebouw gerealiseerd voor 12 appartementen met bijbehorende parkeergelegenheid. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is een ontwerpbestemmingsplan en een beeldkwaliteitsplan opgesteld.

 

Inzien documenten

U kunt deze documenten binnen de genoemde termijn als volgt raadplegen:

Via de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0312.bpODKSingelong-on01 of

Via de bronbestanden

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0312.bpODKSingelong-on01 of

Digitaal op de website van de gemeente www.bunnik.nl onder ‘projecten’, ‘Singel Odijk’.

Op papier bij de centrale balie in het gemeentehuis (Singelpark 1 Odijk).

 

Zienswijze indienen

Van donderdag 23 juni 2022 tot en met woensdag 3 augustus 2022 kan iedereen als volgt een zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan indienen:

S chriftelijk:

U kunt uw zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan in de vorm van een brief sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bunnik, Postbus 5, 3980 CA Bunnik onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan Singel ong. Odijk’.

Mondeling

Voor het indienen van een zienwijze op het ontwerp bestemmingsplan kunt u een afspraak maken met de heer B. Stolk van de afdeling Fysiek domein, telefoonnummer (030) 659 5965.

D igitaal

Voor het ontwerp uitwerkingsplan met het formulier ‘Zienswijze indienen’ https://www.bunnik.nl/bestuur-en-organisatie/overig/zienswijze-indienen onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan Singel ong. Odijk’.

 

Reacties op het beeldkwaliteitsplan kunnen binnen de genoemde periode op dezelfde wijze worden ingediend onder vermelding van ‘reactie beeldkwaliteitsplan Singel Odijk’.

 

 

 

Naar boven