Vastgesteld bestemmingsplan Kapelaan Sleegersstraat ongenummerd

Plangebied en doel

Het vastgesteld bestemmingsplan voorziet in foutherstel van het vigerende bestemmingsplan met de feitelijke situatie op het perceel westelijk gelegen van de bestaande woning aan de Heukelomseweg 61 in Oisterwijk waar is beoogd een nieuwe woning te bouwen.

 

Ter inzage vastgesteld bestemmingsplan

Op 9 juni 2022 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan 'Kapelaan Sleegersstraat ongenummerd' vastgesteld. Het vastgesteld bestemmingsplan 'Kapelaan Sleegersstraat ongenummerd' [NL.IMRO.0824.BPKapSleegersstron-VA01], ligt met ingang van 24 juni 2022 tot en met 4 augustus 2022 gedurende 6 weken ter inzage. Het vastgesteld bestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u inzien:

 

• op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

• op oisterwijk.nl/bestemmingsplannen ziet u de directe link naar het ontwerpbestemmingsplan op ruimtelijkeplannen.nl

• op afspraak bij de centrale publieksbalie op het gemeentekantoor van Oisterwijk, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 uur - 17.00 uur, op donderdag van 8.30 uur - 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur - 13.00 uur. Wij vragen u om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheid om de stukken digitaal te bekijken. Bent u daarvoor niet in de gelegenheid? Maak dan een afspraak om de stukken op het gemeentekantoor in te zien. Dit kan via telefoonnummer (013) 529 13 11. Als u een toelichting wilt van een medewerker, dan kunt u dit aangegeven bij het maken van een afspraak.

 

Indienen zienswijze

U kunt tijdens de inzagetermijn van 6 weken uw zienswijze (mening of opmerkingen) indienen. Dit kan (bij voorkeur) schriftelijk t.a.v. de gemeente Oisterwijk, Postbus 10101, 5060 GA in Oisterwijk, of per e-mail naar gemeente@oisterwijk.nl. Een mondelinge zienswijze kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. U vindt de naam van deze ambtenaar in de stukken die ter inzage liggen. Bij het indienen van de zienswijze is het vereist dat u het zaaknummer: 132513 vermeldt.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar, te bereiken via telefoonnummer (013) 529 13 11.

Naar boven