Gemeente Zeist ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, uitgebreide procedure, Kampweg 120 te Zeist, brandveilig gebruik

verzonden: 15 juni 2022

  • Locatie: Kampweg 120, 3707 JX Zeist

  • Omschrijving: aanpassing brandveilig gebruik, GGV DC Zeist

  • Kenmerk: OV20220583

Burgemeester en wethouders van Zeist maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij het voornemen hebben om medewerking te verlenen aan een omgevingsvergunning voor de activiteit “brandveilig gebruik” aanpassing brandveilig gebruik, GGV DC Zeist, Kampweg 120 te Zeist.

Ter inzage

De ontwerpvergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 22 juni 2022 gedurende een periode van 6 weken ter inzage. Om het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken in te zien kunnen geïnteresseerden telefonisch contact met ons opnemen (14 030) en aangeven dat ze stukken willen inzien. De stukken worden dan geanonimiseerd en per mail verstuurd.

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan iedereen zienswijzen over het ontwerpbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen richt u aan burgemeester en wethouders, ter attentie van het team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 513, 3700 AM te Zeist. Voor mondelinge zienswijzen maakt u een afspraak via het telefoonnummer 14 030. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijzen. (u heeft hiervoor uw DigiD nodig).

Naar boven