Intrekking aanvraag voor het het renoveren van de deel op het perceel Stadsweg 12, 8084PJ 't Harde

De gemeente Elburg heeft een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het het renoveren van de deel op het perceel Stadsweg 12, 8084PJ 't Harde.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Er is voor een project op bovengenoemd adres een omgevingsvergunning aangevraagd.

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen of iets in afwijking van het bestemmingsplan te mogen gebruiken. Op basis van de resultaten van de beoordeling van de aanvraag heeft de aanvrager aangegeven de aanvraag te willen intrekken. De behandeling van de aanvraag hebben wij beëindigd.

Bent u het niet eens met de buiten behandeling stelling van de aanvraag?

U kunt de gemeente tot zes weken na de datum van publicatie laten weten dat u het niet eens bent met de buiten behandeling stelling van de aanvraag. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de aanvraag tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de aanvraag in het gemeentehuis bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website https://www.elburg.nl/ van de gemeente. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0525-688 688.

Naar boven