Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Driehoek 12 en Hoogeindseweg ong.´

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Driehoek 12 en Hoogeindseweg ong.’ ter visie wordt gelegd. Vanaf 23 juni 2022 ligt het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0823.BPBGDRIEHOEK12-ONTW) met bijbehorende stukken gedurende zes weken ter visie. U kunt het plan raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer: NL.IMRO.0823.BPBGDRIEHOEK12-ONTW.

Het plan ligt ook ter inzage bij het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.

 

Doel van het ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om de agrarische (bedrijfs)bestemming aan de Driehoek 12 en Hoogeindseweg ong. te Oost-, West- en Middelbeers gedeeltelijk om te zetten naar een woonbestemming ten behoeve van drie ruimte-voor-ruimte woningen. Daarnaast wordt de agrarische bedrijfswoning omgezet naar een burgerwoning en gesplitst in twee wooneenheden.

 

Wilt u hierover een zienswijze kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot. Zienswijzen moeten worden geadresseerd aan Postbus 11, 5688 ZG Oirschot. Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens openingstijden van het gemeentehuis op afspraak kenbaar maken bij de Centrale Balie.

Oirschot, 22 juni 2022

Naar boven