Ontwerpbestemmingsplan ‘De Buurt 116’, Venhuizen

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken het volgende bekend.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Buurt 116’ met de daarbij behorende stukken ligt voor een ieder ter inzage op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Buurt 116’ biedt een juridisch-planologisch kader voor het realiseren van 11 eengezinswoningen op een voormalige bedrijfslocatie. Voor het realiseren van de woningen is een wijziging van de bestemming nodig, van Bedrijfsbestemming naar Wonen. Met de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan wordt de ruimtelijke procedure in gang gezet.

Ter inzage

De stukken liggen voor een ieder ter inzage van donderdag 16 juni 2022 t/m 27 juli 2022. Deze zijn op de volgende wijze in te zien:

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan in digitale vorm via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatiecode: NL.IMRO.0498.DeBuurt116-ON01.

  • 2.

    Het ontwerpbestemmingsplan in papieren vorm op het gemeentehuis van Drechterland (Raadhuisplein 1, 1616AV Hoogkarspel). U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, 0228-534100 (tijdens kantooruren) of via www.drechterland.nl

Zienswijzen

Een ieder kan vanaf donderdag 16 juni 2022 gedurende zes weken een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen die betrekking hebben op het bestemmingsplan kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Drechterland. Wij verzoeken u het onderwerp te vermelden: ‘zienswijzen ontwerpbestemmingsplan De Buurt 116, Venhuizen’.

Het postadres: Postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Mondeling: voor het bespreken van de mogelijkheden voor het indienen van een mondelinge zienswijze neemt u contact op met afdeling Ruimtelijke ontwikkeling op het nummer 0228-534100.

Naar boven