Coördinatiebesluit herontwikkeling Schuttevaerkade 80-88

Op 17 januari 2022 heeft de gemeenteraad van Zwolle, op grond van artikel 3:30 van de Wet ruimtelijke ordening, besloten dat de coördinatieregeling wordt toegepast voor de herontwikkeling van de locatie Schuttevaerkade 80-88 naar woningbouw.

Het coördinatiebesluit heeft betrekking op:

 

  • 1.

    het bestemmingsplan Diezerpoort, Schuttevaerkade;

  • 2.

    omgevingsvergunning(en) voor activiteit bouwen;

  • 3.

    besluit hogere grenswaarden op grond van de Wet geluidhinder;

  • 4.

    overige, hiervoor niet met name genoemde besluiten, waarvan het college ter bevordering en het welslagen van de coördinatie het nodig oordeelt om deze onderdeel te laten zijn van de gecoördineerde voorbereiding en bekendmaking.

Met de coördinatieregeling worden de voorbereiding en bekendmaking van de besluiten gebundeld. Dit betekent dat er één gecombineerde procedure wordt doorlopen in plaats van verschillende procedures na elkaar. Te zijner tijd wordt, via een aparte kennisgeving, de gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen over de ontwerp-besluiten. De besluiten om het bestemmingsplan vast te stellen, de omgevingsvergunning te verlenen en overige hierboven genoemde besluiten, worden in de beroepsfase aangemerkt als één besluit. Daartegen kan te zijner tijd beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Tegen het besluit om de coördinatieregeling toe te passen staat geen bezwaar en beroep open.

Het coördinatiebesluit met bijbehorende stukken is te raadplegen via onze website:

https://zwolle.bestuurlijkeinformatie.nl/Agenda/Index/3e1200fd-1936-4db8-ab8f-fbc18f1381c9 

onder agendapunt 8.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de heer Weertman, telefoonnummer (038) 4983124, of e-mail s.weertman@zwolle.nl.

 

Naar boven