Besluit intrekking  omgevingsvergunning Haagstraat 5, 5374 CT  Schaijk.

De gemeente heeft een besluit genomen over de intrekking van de omgevingsvergunning met zaaknummer Z2022-001707.

De zaak betreft locatie Haagstraat 5, 5374 CT  Schaijk.

Besloten is om de op 27 november 1997 verleende revisievergunning krachtens de Wet milieubeheer (thans OBM) geheel in te trekken.

Het besluit is verzonden op: 9 juni 2022. 

Beroep:

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de datum van verzending beroep aantekenen bij de Rechtbank Oost-Brabant te 's-Hertogenbosch. Het beroepschrift moet uw naam en adres bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn.

Het beroepschrift moet in tweevoud ingediend worden bij de Sector Bestuursrechtspraak van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA  's-Hertogenbosch.

Voorlopige voorziening:

De dag nadat de beroepstermijn is verstreken, treedt de beschikking in werking. Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van de beschikking niet uit. Als u niet wilt dat deze beschikking in werking treedt na afloop van de beroepstermijn, kan tijdens die termijn om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA  's-Hertogenbosch.

Het besluit kan worden ingezien, neem hiervoor contact op met de gemeente via email omgevingsloket@gemeenteMaashorst.nl of bel met telefoonnummer 0413-281160 en geef aan om welke zaak het gaat. De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact met u op.

 

 

Naar boven