Grebbedijk 59, concept Drank- en horecavergunning WSR Argo.

De burgemeester van gemeente Wageningen maakt bekend dat het bestuur van WSR Argo een aanvraag heeft ingediend voor een nieuwe paracommerciële drank- en horecavergunning voor de inrichting gelegen aan Grebbedijk 59 te Wageningen,

De burgemeester is voornemens de gevraagde drank- en horecavergunning te verlenen.

 

Ter inzage

De conceptvergunning ligt met ingang van 22 januari 2022 gedurende zes weken ter inzage. U kunt u de aanvraag en bijbehorende stukken (digitaal) inzien op afspraak. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met Publieke Dienstverlening, tel 0317 – 492911 of e-mail naar loketruimte@wageningen.nl.

 

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken, dus uiterlijk vóór 5 maart 2022 hun zienswijze indienen op de conceptvergunning, bij voorkeur schriftelijk. Een zienswijze die buiten de termijn worden ingediend, kan in principe niet in behandeling worden genomen.

U kunt uw zienswijze indienen bij de burgemeester van Wageningen, Markt 22, 6701 CZ Wageningen.

In de zienswijze zet u in ieder geval uw naam en adres, de datum, uw handtekening, de omschrijving en het kenmerk van het betreffende besluit en de reden van de zienswijze. Ik adviseer zo mogelijk een kopie van de conceptvergunning bij te voegen.

Naar boven