Bekendmaking loting zegenvisserij

 

 

Het college van Zwartewaterland maakt bekend dat zij voornemens is om aan één vissersbedrijf schriftelijke toestemming te verlenen voor het vissen met de zegen voor de periode van 1 juni 2022 t/m 31 mei 2023. De toestemming omvat de volgende wateren: binnenhaven Genemuiden (kadastraal bekend c 2414), Buitenhaven Genemuiden (kadastraal bekend L 286), Vluchthaven Genemuiden (kadastraal bekend L 271) en gedeelte industriehaven Oost III (kadastraal bekend K 1179).

 

Belangstellenden voor deze toestemming kunnen dit schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland. U kunt hiervoor gebruik maken van het lotingsformulier zegenvisserij. Dit formulier kunt u vinden op www.zwartewaterland.nl/zegenvisserij.

 

Als er meerdere gegadigden zijn, wordt op basis van een loting bepaald aan wie de toestemming wordt verleend. Dit geldt alleen voor volledige aanvragen die uiterlijk drie weken vóór de datum van loting ontvangen zijn. De loting vindt plaats op 1 maar 2022, 11.00 uur, en is openbaar. Betrokkenen worden hierover geïnformeerd.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het team Veiligheid via telefoonnummer 14 038.

 

Naar boven