Omgevingsvergunning verleend voor verbouw van de woning aan Knollenberg 25 te Mook

Burgemeester en wethouders maken bekend dat volgende omgevingsvergunning is verleend:

BOUWEN

Op Knollenberg 25 te Mook voor de verbouw van de woning. Verzenddatum is 7 juni 2022. Hierboven genoemd besluit treedt in werking de dag na de verzenddatum.

Inzien

De verleende vergunning met bijbehorende stukken kunt u, gedurende de bezwaartermijn, tijdens openingstijden fysiek inzien op het gemeentehuis. Voor inzage dient u eerst een afspraak te maken via omgevingsloket@mookenmiddelaar.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum op telefoonnummer (024) 696 91 11 of via e-mail gemeente@mookenmiddelaar.nl

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van verzending een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het postadres is: Postbus 200, 6585 Z Mook. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste: naam/adres indiener, dagtekening, omschrijving van het bestreden besluit en een motivering waarom bezwaar wordt aangetekend.

Voorlopige voorziening

Het bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kunt u, tegelijk met of na de indiening van het bezwaarschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (DigiD noodzakelijk).

Naar boven