ONTWERP BESTEMMINGSPLAN KOP ROODE VAART

 

 

 

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 15 juni 2022 tot en met 26 juli 2022 voor een ieder het ontwerp van het bestemmingsplan “Kop Roode Vaart” (planidentificatie NL.IMRO.1709.ZBKopRV-BP30) tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie ter inzage ligt.

Het plan is ook digitaal te bekijken op http://www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website https://www.moerdijk.nl/web/Projecten/Projecten-in-Zevenbergen/Project-8-Kop-Roode-Vaart.html

 

Inhoud

Dit bestemmingsplan is opgesteld om de bouw van in totaal 80 woningen mogelijk te maken langs de oevers en de kop van de Roode Vaart in Zevenbergen. Het plan maakt de bouw van 45 appartementen mogelijk, verdeeld over drie nieuwe appartementengebouwen van maximaal vier bouwlagen hoog. Daarnaast wordt het plangebied ingevuld met 14 rijwoningen, 12 twee-aan-een-gebouwde woningen en 9 vrijstaande woningen. Deze grondgebonden woningen hebben een maximale bouwhoogte van 11 meter.

Het plangebied ligt in de kern Zevenbergen, ten zuidwesten van het centrum, aan beide oevers en de kop van de Roode Vaart. Het plangebied wordt grofweg begrensd door de Huizersdijk, de Generaal Allenweg en de Kristallaan.

In februari/maart 2022 heeft het voorontwerp van dit bestemmingsplan ter inzage gelegen. Als gevolg van de ingediende reacties zijn een aantal wijzigingen in het bestemmingsplan doorgevoerd.

 

Reageren?

Iedereen kan tot en met 26 juli 2022 een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan. U kunt dit doen door een brief te sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA in Zevenbergen of een mail te sturen aan info@moerdijk.nl onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kop Roode Vaart Zuid”.

Voor het eventueel indienen van een mondelinge zienswijze is het noodzakelijk tijdig een afspraak maken via het telefoonnummer 14 0168. Wij ontvangen uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk.

Naar boven