Voorgenomen grondverkoop aan Ostaderstraat te Asten

 

Adres: Ostaderstraat 26 te Asten

Perceel: ATN01-M-282 gedeeltelijk

Perceelgrootte: ca. 13 m2

 

De gemeente Asten is voornemens om een deel van het perceel, kadastraal bekend gemeente Asten, sectie M, nummer 282 te verkopen aan Hartman B.V. ten behoeve van het woningbouwplan aan Ostaderstraat 26. Redelijkerwijs is Hartman B.V. de enige serieuze gegadigde voor de aankoop van dit deel gemeentegrond. De motivatie hiervoor is als volgt:

 

  • 1.

    Het deel gemeentegrond grenst direct aan het grondeigendom van Hartman B.V.

  • 2.

    Het deel gemeentegrond is benodigd om een logische perceelgrens te creëren voor 1 van de percelen binnen het woningbouwplan aan Ostaderstraat 26, namelijk perceel ATN01-M-2357

De gemeente Asten is op basis van voorgaande motivatie voornemens om met Hartman B.V. een koopovereenkomst te sluiten. Mocht een belanghebbende bezwaren hebben tegen deze uitgifte, dan dient hij die bezwaren binnen drie weken na publicatie van dit bericht kenbaar te maken door een kort geding aanhangig te maken bij de rechtbank Oost-Brabant. Blijft een kort geding uit, dan is de gemeente vrij om (verder) gevolg te geven aan haar voornemen tot verkoop.

 

Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Naar boven