Gemeente Rhenen - Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Markt 1

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maakt bekend dat het in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van plan is om de volgende omgevingsvergunning te verlenen:

 

Bouwen en Veranderen van een rijksmonument

Het restaureren van het doksaal, Cunerakerk – Markt 1, Rhenen. Aanvraagnummer 6830611. Indieningsdatum: 18 maart 2022.

 

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 9 juni 2022 gedurende zes weken ter inzage. U kunt via vergunningen@rhenen.nl vragen om de stukken die horen bij de omgevingsvergunning.

 

Zienswijzen

Tijdens de termijn van het ter inzage leggen kan iedereen schriftelijk zijn of haar zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders. U kunt deze sturen naar postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van "Zienswijzen team Vergunningen en Handhaving”.

 

Een zienswijze moet u ondertekenen en moet bevatten:

  • Uw naam en adres;

  • De datum waarop u de zienswijze geschreven hebt;

  • Een omschrijving van de ontwerpbeschikking waartegen de zienswijze wordt ingediend en de argumenten tegen de ontwerpbeschikking;

  • Een zaaknummer van het besluit;

  • Een korte omschrijving van de zienswijze.

 

In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingediend. Hiervoor wordt op afspraak een hoorzitting met de coördinator omgevingsvergunningen georganiseerd. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het telefoonnummer 0317 681 681. Een e-mail sturen kan ook: vergunningen@rhenen.nl.

Naar boven