Kennisgeving ontvangst aanvraag explotatievergunning, Misterstraat 160, 7101EZ Winterswijk

Aanvraag exploitatievergunning voor 't Centrum Misterstraat 160, 7101EZ Winterswijk

De gemeente Winterswijk heeft een aanvraag voor een exploitatievergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor 't Centrum Misterstraat 160, 7101EZ Winterswijk.

Waarom publiceert de gemeente Winterswijk dit bericht?

Met dit bericht informeert de gemeente Winterswijk u over de aanvraag. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente Winterswijk een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente Winterswijk heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 20 december 2021. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Winterswijk een nieuw bericht.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeente Winterswijk. Dit kan via gemeente@winterswijk.nl of het telefoonnummer 0543-543543.

Heeft u deze vergunning niet aangevraagd, maar heeft u wel een belang bij het besluit op bovenstaande aanvraag, dan kunt u een zienswijze indienen. Dat kan schriftelijk of mondeling binnen twee weken na deze publicatie. De ingebrachte reacties zullen wij betrekken bij de beslissing op de aanvraag. Het maken van bezwaar is pas mogelijk wanneer een besluit is genomen op de vergunningsaanvraag.

Naar boven