Toestemming voor het plaatsen van een dakopbouw aan de achterzijde van het pand aan Keizerstraat 55 te Den Helder

Burgemeester en wethouders hebben de afgelopen week de volgende omgevingsvergunning verleend:

  • -

    Keizerstraat 55, plaatsen dakopbouw aan achterzijde pand, verzonden 07-01-2022;

Als u het niet eens bent met een besluit, kunt u een bezwaarschrift indienen. Als u een bezwaar- of beroepschrift heeft ingediend, kunt u de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Noord Holland vragen de werking van het besluit te schorsen of een voorlopige voorziening te treffen.

Bezwaarschrift

Belanghebbenden kunnen tegen een besluit bezwaar maken door binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. Die termijn van zes weken gaat in één dag nadat wij een besluit aan de aanvrager hebben verzonden. Die dag hoeft niet gelijk te zijn aan de datum van publicatie. Let daarom in de publicatie op de verzenddatum van het betreffende besluit. Een bezwaarschrift dient u schriftelijk in bij het college van burgemeester en wethouders van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. In het bezwaarschrift moet het volgende staan:

  • -

    uw naam, adres en graag ook uw telefoonnummer;

  • -

    een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

  • -

    de reden waarom u bezwaar maakt;

  • -

    de datum en uw handtekening.

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift of beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht (uitzonderingen daargelaten). Als u een bezwaar- of beroepschrift heeft ingediend, kunt u de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Noord Holland vragen de werking van het besluit te schorsen of een voorlopige voorziening te treffen (sector Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem). Hieraan zijn kosten (griffierechten) verbonden. De voorzieningenrechter bepaalt of onmiddellijke spoed, gelet op de belangen van betrokkenen, het treffen van een voorlopige voorziening rechtvaardigt.

Naar boven