Voorgenomen start selectie procedure verkoop gronden Angsterweg in Vlodrop.

De Hoge Raad der Nederlanden heeft op 26 november 2021 het ‘Didam’-arrest gewezen. Dit arrest bevestigt dat gemeenten in Nederland bij voorgenomen verkopen van onroerende zaken transparant moeten handelen, zodat iedere gegadigde kenbaar kan maken dat deze ook in aanmerking komt om een koopovereenkomst te sluiten.

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen maakt hierbij bekend dat zij voornemens is om de locatie, bekend als gemeente Vlodrop, sectie G, nummer 1108 aan de Angsterweg in Vlodrop, te verkopen ten behoeve van het ontwikkelen van een bedrijfsterrein voor één bedrijf. De beoogde bedrijvigheid dient gecategoriseerd te zijn in de zogenaamde ‘maak-industrie’. Een logistiek bedrijf, een bedrijfsverzamelgebouw of meerdere bedrijven realiseren, is op deze locatie niet mogelijk.

 

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van het terrein kunt u binnen 14 dagen na publicatie uw interesse kenbaar maken via het mail adres info@roerdalen.nl onder vermelding van ‘Gronden Angsterweg Vlodrop/ t.a.v. mevrouw Timmermans’. U ontvangt dan van ons de Selectieleidraad ‘Verkoop onder voorwaarden perceel, kadastraal bekend als gemeente Vlodrop, sectie G, nummer 1108 aan de Angsterweg in Vlodrop’. In deze leidraad treft u onder andere de voorwaarden tot verkoop, de selectiecriteria en de procedure aan.

Naar boven