Vastgesteld bestemmingsplan “Buitengebied Wanroij, Park 6a en 6b”, gemeente Land van Cuijk  

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken bekend dat op grond van het bepaalde in de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het vastgestelde bestemmingsplan “Buitengebied Wanroij, Park 6a en 6b” (NL.IMRO.1702.8BPpark6aen6b-VA01) inclusief alle bijlagen ter inzage ligt.

In zijn vergadering van 19 mei 2022 heeft de gemeenteraad van de gemeente Land van Cuijk het bestemmingsplan “Buitengebied Wanroij, Park 6a en 6b” (NL.IMRO.1702.8BPpark6aen6b-VA01) vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een agrarisch bedrijf met intensieve veehouderij naar een grondgebonden agrarisch bedrijf voor akkerbouw. Hierbij vindt ook vormverandering van het bestaande agrarische bouwvlak plaats op de locatie Park 6a en 6b te Wanroij. Hiermee wordt de bedrijfsontwikkeling naar akkerbouwbedrijf in het bestemmingsplan mogelijk gemaakt.

Inzage stukken

Het bestemmingsplan met alle bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 8 juni 2022 tot en met woensdag 20 juli 2022 ter inzage in het gemeentehuis, Louis Jansenplein 1 te Cuijk.

Het bestemmingsplan met alle bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul dan bij plannaam in: NL.IMRO.1702.8BPpark6aen6b-VA01). Op verzoek kunnen we u de stukken ook digitaal verstrekken.

Wilt u de stukken inzien of digitaal ontvangen, neem dan contact op met Team Ruimtelijke Ontwikkeling, via het telefoonnummer onderaan deze bekendmaking.

Instellen van beroep

Tegen het besluit van de raad tot vaststelling van het bestemmingsplan kan met ingang van donderdag 9 juni 2022 tot en met woensdag 20 juli 2022 door een belanghebbende of door degene die een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn (donderdag 21 juli 2022). Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding niet. Indien tijdig beroep is ingesteld kan ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Indien u binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient, treedt het bestemmingsplan nog niet in werking. De inwerkingtreding hangt dan af van de uitspraak van de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Heeft u nog vragen of wilt u de stukken inzien?

Neem dan contact op met Team Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 0485-854000.

 

Naar boven