Wet milieubeheer – kennisgeving start plan-m.e.r. procedure omgevingsvisie Bernheze

 

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze geven, op grond van artikel 7.9 Wet Milieubeheer, kennis van de start van de plan-m.e.r.-procedure voor de omgevingsvisie middels de concept Notitie Reikwijdte en Detailniveau.

Inhoud

De concept Notitie Reikwijdte en Detailniveau bevat een beschrijving van de toekomstscenario’s voor de omgevingsvisie, het beoordelingskader, toetsingskader en het proces. Het betreft het gehele grondgebied van de gemeente Bernheze. Deze plan-m.e.r. zal bijdragen aan een afgewogen besluit van de omgevingsvisie van Bernheze, ingevolge de Omgevingswet artikel 3.1. en 3.2.

Inzage

De concept Notitie Reikwijdte en Detailniveau ligt met ingang van 8 juni 2022 gedurende 6 weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. De notitie is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.samenbernheze.nl/omgevingsvisie.

Zienswijzen

Iedereen is in de gelegenheid om binnen zes weken na publicatiedatum van deze kennisgeving te reageren op de concept Notitie Reikwijdte en Detailniveau voor de Omgevingseffectrapportage. U kunt deze versturen aan de Gemeente Bernheze, Team Omgevingsvisie, De Misse 6 te Heesch.

Reageren

In een schriftelijke reactie moeten staan: de datum, naam en het adres van degene die reageert, een omschrijving van het onderwerp, de reden en argumentatie waarom u de zienswijze indient en uw handtekening.

 

Heesch, 8 juni 2022

 

Naar boven