Beschikking maatwerk

Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit milieubeheer reguliere voorbereidingsprocedure Langestraat 29, 8281 AE te Genemuiden (zaaknummer: Z2022-00002663-001)

 

Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland hebben een maatwerkvoorschrift in het kader van het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (het Activiteitenbesluit) opgelegd voor het bedrijf op het perceel:

 

Langestraat 29, 8281 AE te Genemuiden, de maatwerkvoorschriften hebben betrekking op het niet hoeven plaatsen van een vetafscheider met bijhorende slibvangpunt..

 

Het besluit ligt ter inzage in het gemeentehuis. Wanneer u de documenten in het gemeentehuis wilt inzien, vragen wij u een afspraak te maken via het telefoonnummer: 14038. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. Dit kunt u opvragen bij omgevingsloket@odijsselland.nl onder vermelding van zaaknummer Z2022-00002663-001.

 

Hoe maakt u bezwaar?.

Een bezwaarschrift moet schriftelijk worden ingediend. Een mondeling bezwaar of een bezwaar via de e-mail is niet mogelijk.

 

Naar wie stuurt u een bezwaarschrift

U stuurt het bezwaarschrift naar:

College van burgemeester en wethouders van Zwartewaterland

t.a.v. de secretaris van de bezwaarschriftencommissie

Postbus 23

8060 AA Hasselt

 

Wat zet u in een bezwaarschrift

In uw bezwaarschrift geeft u aan waarom u het niet eens bent met het besluit. Of met het niet nemen van het besluit.

Verder moet u in ieder geval vermelden:

 

  • 1.

    uw naam, adres en telefoonnummer;

  • 2.

    de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt. U kunt ook een kopie meesturen, of het referentienummer van het besluit doorgeven;

  • 4.

    de reden voor uw bezwaar;

  • 5.

    uw handtekening.

Het bezwaarschrift moet u binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit indienen. Wanneer wij uw bezwaar te laat ontvangen, kunnen we het niet meer in behandeling nemen.

 

Nadere inlichtingen: 088 5525 1050. Houd het zaaknummer bij de hand.

Naar boven