Gemeente Nuenen c.a., ontwerp-omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruiken ten behoeve van een BSO, Koppeldreef 2 Nuenen:

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 02-06-2022 een ontwerpbesluit genomen over de aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteit: ‘het in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk met het oog op de brandveiligheid’ (artikel 2.1 lid 1 onder d Wabo jo artikel 2.13 Wabo).

Het adres is Koppeldreef 2 in Nuenen en de aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 08201219045. Het betreft het het brandveilig gebruiken ten behoeve van een BSO.

De ontwerp-omgevingsvergunning ligt met ingang van 08-06-2022 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt de stukken digitaal opvragen via het e-mailadres wabo@nuenen.nl. U ontvangt dan ook contactgegevens voor eventuele verdere vragen.

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een ieder een gemotiveerde zienswijze over deze ontwerp-omgevingsvergunning kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning de zienswijzebetrekking heeft.

U kunt een brief per post of online naar ons sturen. U kunt dat doen via de website www.nuenen.nl/elektronische-brief. Een elektronische brief wordt als een officiële brief in behandeling genomen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt, hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (040) 2631 631.

Nuenen, 07-06-2022

Burgemeester en wethouders Nuenen ca.

Naar boven