Rectificatie: voornemen om een vergunning te verlenen voor de uitbreiding van een melkveestal en de uitbreiding van het veebestand, Willeskop 77 A in Montfoort

Onlangs is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ingediend voor bovenstaand adres.

Het gaat om een aanvraag omgevingsvergunning voor:

· Bouwen van een bouwwerk

· Milieu (wijziging vergunning)

 

op het perceel van maatschap H.D. en G. Lekkerkerker.

De gemeente is van plan om de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen. Daarom is volgens een eerdere bekendmaking een ontwerpbesluit afgegeven en ter inzage gelegd.

Het ontwerpbesluit was echter niet op de correcte wijze afgegeven en ter inzage gelegd. Daarom is een nieuw ontwerpbesluit afgegeven. De gemeente heeft op 2 juni 2022 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer z/21/186474.

De gemeente geeft hiermee aan, voornemens te zijn toestemming te verlenen voor de uitbreiding van een melkveestal en de uitbreiding van het veebestand. Tevens wordt het milieudeel van de eerder verleende en nog geldende vergunning geactualiseerd.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om ergens toestemming voor te krijgen. Het gaat bijvoorbeeld om een omgevingsvergunning milieu, bouwen of slopen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Wilt u reageren op de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen?

U kunt binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van het ontwerpbesluit laten weten dat u het niet eens bent met het voorgenomen besluit. Dit kunt u doen door een zienswijze in te dienen. Het ontwerpbesluit ligt met de bijbehorende stukken vanaf 7 juni 2022 ter inzage bij de balie van het gemeentehuis in Montfoort. Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal op te vragen via info@odru.nl. Voor inzage van de ontwerp omgevingsvergunning dient u in uw verzoek te verwijzen naar zaaknummer: Z/21/186474.

Hoe dient u een zienswijze in?

U omschrijft waarom u het niet eens bent met het ontwerpbesluit. U stuurt uw schriftelijke zienswijze naar burgemeester en wethouders van de gemeente, per adres: Omgevingsdienst regio Utrecht, Postbus 13101, 3507 LC Utrecht of u mailt naar info@odru.nl. U zet in de zienswijze in elk geval de volgende gegevens:

- uw naam, adres en handtekening;

- de datum;

- met welke vergunning u het niet eens bent;

- waarom u het niet eens bent met de vergunning;

- wat de beslissing volgens u moet zijn;

- het zaaknummer z/21/186474.

Voor het doorgeven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst regio Utrecht via het telefoonnummer 088 – 022 50 00.

Naar boven