Voornemen om een vergunning te verlenen voor het oprichten en het inwerking hebben van een melkveehouderij en bouwen van een bedrijfsgebouw aan Roggebotweg 28 Dronten

 

 

De gemeente Dronten is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor het oprichten en het inwerking hebben van een melkveehouderij en bouwen van een bedrijfsgebouw aan Roggebotweg 28 Dronten.

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

W ilt u reageren op de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen?

De vergunning die de gemeente van plan is te verlenen is vastgesteld in het ontwerpbesluit. U kunt tot (uiterlijke datum) mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het ontwerpbesluit in het Huis van de gemeente Dronten bekijken. De gemeente bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit. Uw reactie op het ontwerpbesluit is nodig om later te kunnen reageren op het definitieve besluit.

Bezoek voor de openingstijden en het adres van het Huis van de gemeente Dronten de website www.dronten.nl van de gemeente. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 0321.

Naar boven