Ontwerp omgevingsvergunning Weehorsterweg 2 te Peize

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning Weehorsterweg 2 te Peize ter inzage wordt gelegd. Het initiatief omvat ‘’het verbouwen van de bestaande schuur tot een woning’’.

 

Inzage

Het ontwerp omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen van 9 juni 2022 tot en met 21 juli 2022 ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 1 te Roden. Daarnaast kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. De publicatie is te vinden op www.officielebekendmakingen.nl en in het Roder Journaal en de Krant.

 

Zienswijze

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning geven. Een schriftelijke zienswijze kan gericht worden aan burgemeester en wethouders, Postbus 109, 9300 AC Roden onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Weehorsterweg 2 te Peize’’. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer R. Brander, van het team VTH via het telefoonnummer 0623758194. Zienswijzen zullen worden betrokken bij de uiteindelijke besluitvorming.

Naar boven